chatAssess v akcii

Predstavujeme chatAssess- prvú psychometrickú komunikačnú hru.
Najnovší Test situačného správania kandidáti vnímajú ako realistický, podmanivý a zábavný. chatAssess  je šitý na mieru pre Vašu firmu, pre akúkoľvek pracovnú pozíciu, používa situácie a kompetencie špecifické pre Vašu spoločnosť. Kandidáti preferujú chatAssess pred tradičnými testami situačného správania.

nová komunikačná hra od cut-e

cut-e spustil novú prispôsobiteľnú psychometricko-komunikačnú hru: chatAssess
Tento výkonný nástroj prebral štýl messengerov ako WhatsApp alebo Facebook Messenger za účelom zhodnotenia silných stránok osobnosti a schopností kandidáta. chatAssess je prispôsobiteľný akejkoľvek pracovnej pozícii, organizačnej úrovni. 6-15 minútové hodnotenie bolo vytvorené na použitie pre screening a prilákanie absolventov a praktikantov. chatAssess je vyvinutý pre použitie na mobilných telefónoch rovnako tiež funguje na tabletoch a stolových počítačoch.

Na kontexte záleží: ako osloviť mobilnú generáciu. Nahrávka Dr. Achima Presussa z cut-e konferencie 2017.

chatAssess - Product details

chatAssess

Available on

desktop-icon
tablet-icon
phone-icon
Čo meria tento nástroj?

Správanie, osobnosť a schopnosti v prostredí a pracovnom scenári  typickom pre klienta využitím interaktívnej technológie simulujúcej real-time instant messenger.

Čo je úlohou?

Kandidát je konfrontovaný s prichádzajúcimi realistickými pracovnými správami  od rôznych ľudí a odpovedá výberom jednej z preddefinovaných možností. V závislosti na jeho odpovedi, nasledujú ďalšie otázky a situácie. Test simuluje formu instant messengerov, čím je realistickejší a zábavnejší ako tradičná forma testu situačného rozhodovania.

Available on

desktop-icon
tablet-icon
phone-icon

Prečo cut-e predstavil chatAssess?

V mnohých testoch situačného správania kandidátom chýba reálnosť situácii, preto im veľmi nedôverujú a spochybňujú validitu. Navyše, ponúkané odpovede nevnímajú ako prirozdzené a občas sú zmätení či majú odpovedať "čo by urobili" alebo "čo si myslia, že je správne urobiť"  cut-e s ohľadom na tieto poznatky vytvoril nový, valídny a pohlcujúci test situačného správania, ktorý je realistický a zábavný súčasne.

Ako chatAssess pomáha firmám?

chatAssess môže byť použitý pred alebo v spojení s testami osobnosti a výkonovými testami za účelom obohatiť výberový proces na akúkoľvek pozíciu v akejkoľvek firme. chatAssess poskytuje dodatočný vhľad do správania kandidátata a toho, ako reaguje v pracovných situáciach.

Aké benefity ponúka chatAssess?

chatAssess firmám umožňuje integrovať do realistickej situácie spoľahlivú psychodiagnostiku a test situačného správania.

• Kvalita- chatAssess prevzal z testu situačného správania jeho výpovednosť a prispôsobiteľnosť a vložil ho do prostredia simulácie messengra v reálnom čase.
  • Efektivita- chatAssess meria silné stránky a osobnosť, kognitívny výkon rovnako ako aj sociálne zručnosti kandidáta, jeho uvedomelosť a schopnosť organizovania a priorizovania pod tlakom.
  • Prispôsobiteľnosť- chatAssess je plne prispôsobiteľný firemnému dizajnu klienta
  • Atraktívnosť-  messengerové prostredie chatAssessu je pre kandidátov známe a atraktívne

Jazyková dostupnosť & normové skupiny
chatAssess môže  byť vytvorený v 40 jazykoch. Rôzne typy reportov je možno tiež prispôsobiť klientovi a výsledky môžu byť integrované do Applicant Tracking System (ATS).

Vyhľadávač cut-e produktov

Vyhľadávanie vhodného testu alebo dotazníka spomedzi viac ako 40 rôznych online hodnotiacich nástrojov tak, aby naplnili Vaše potreby.
Vyhľadať podľa
oblasti
Instrument

Zavolajte nám +421-904 209-059