Máte záujem o využitie nástrojov online hodnotenia cut-e vo vašom výskume?

Premýšľate, že použijete psychometrické nástroje pri bakalárskej, magisterskej alebo doktorandskej práci? V cut-e máme širokú škálu inovatívnych, online psychometrických nástrojov a zaujímame sa o mnohé aspekty prebiehajúceho výskumu. Podporujeme výskum zameraný na študentov a spolupracujeme s radom univerzít - neúčtujeme si za použitie našich psychometrických nástrojov vo vašom výskume - ale chceme vedieť, na čo používate. Použite náš formulár nižšie, aby ste sa dostali do kontaktu s nami!

Nie ste si istý, o čom chcete robiť výskum alebo písať? Prezrite si zoznam tém nižšie, ktoré práve skúmame... a oslovte nás!

Príklady študentských výskumov

Študenti z univerzít po celom svete používajú technológiu cut-e na výskum psychometrických tém.

Zopár príkladov:

• Emočná inteligencia - rizikové faktory manažérov - Cieľom je predpovedať aspekty EI z dotazníka shapes, Bachelor thesis at the EBC University of Applied Sciences Hamburg, Germany
  • Validačná štúdia použitia scales numerical (consumer) a scales lst-screening, Master thesis at the Fresenius University of Applied Science, Germany
  • Validačná štúdia použitia shapes (basic) a NEO-FFI, Bachelor thesis at the Fresenius University of Applied Science, Germany
  • Validačná štúdia použitia shapes (graduate) a NEO-FFI, Bachelor thesis at the Fresenius University of Applied Science, Germany
  • Porovnanie a potvrdenie výkonu medzi scales verbal (consumer) compact so štandardnou verziou scales verbal (consumer). Bachelor thesis at the Fresenius University of Applied Science, Germany
  • Multi-tasking ako nový prístup k predikcii blúdiaceho myslenia a výkonu v online učení použitím multi-tasking testu, testu koncentrácie a testu logického myslenia (scales mt, e3+, lst). Bachelor thesis at the National University of Singapore
  • Štúdia s cieľom zistiť, do akej miery ovplyvňuje multi-tasking výkon v testoch - následná štúdia použitím multi-tasking test, testu koncentrácie a testu logckého myslenia (scales mt, e3+, lst). Master thesis at Birkbeck University in London, UK
  • Komparačný test výkonu medzi scales lst mobile  verziou a scales lst tablet verziou. Master thesis at Stockholm University and Bachelor thesis at Luleå University of Technology, Sweden
  • Zvyšuje kontext sociálnu prijateľnosť testu? scales verbal (consumer compact) v biznis prostredí a vo fantasy / science fiction prostredí a spätná väzba o sociálnej príťažlivosti. Bachelor thesis at the University of Giessen in Germany. Results published here.

INT_Academic research portal

INT_academic_research_portal

Vyhľadávač cut-e produktov

Vyhľadávanie vhodného testu alebo dotazníka spomedzi viac ako 40 rôznych online hodnotiacich nástrojov tak, aby naplnili Vaše potreby.
Vyhľadať podľa
oblasti
Instrument

Zavolajte nám +421-904 209-059